Sidste ræs i år

Camilla Pedersen stiller i morgen kl. 7.20 (lokal tid – 13.20 dansk tid) til start i Ironman Cozumel, hvilket bliver årets sidste ræs for triatleten, der for bare syv uger siden gennemførte VM Ironman, Hawaii.

– Jeg har ikke nogen forventninger til i morgen. Jeg skal gennemføre og over målstregen, og så skal jeg nyde løbet og have det sjovt. Jeg elsker denne sport, og de store ræs er der, hvor træningen kulminerer, forklarer Camilla Pedersen, der ser tilbage på 2015 med blandede følelser.
– Det har været både op og ned. Det er ikke gået så godt, som jeg havde håbet, men samtidig har jeg nået mange af mine mål. Jeg har fået så meget blod på tanden til at arbejde videre, for jeg ved, jeg har meget mere at give af, smiler hun.

Følg Camilla via linket herunder eller klik her:
http://www.ironman.com/triathlon/coverage/detail.aspx?race=cozumel&y=2015#axzz3spKfDa2l

Foto: Janni Møller Thomsen

/JMT

 

Quote in english:

“I don’t have any expectations. I need to complete the race. Make it to the finish line and have fun. I love this sport, and at the big races the hard work from hours of training pays off.”

“2015 has been filled with ups and downs. It was not as good as I had hoped for, but at the same time I have achieved many of my goals. It inspires me to keep up the hard work. I have so much more to give.”

Leave a Reply